Anna

Eddigi életem jó és rossz pillanatait végigkísérte a zene. Ilyen légkörben nőttem fel tele jó emlékekkel. Hat évig tanultam zongorázni, majd komolyabban elkezdtem foglalkozni az énekléssel. Szerencsére nagyszerű zenészekkel hozott össze a sors. Általuk nem csak új perspektívák nyíltak meg előttem, hanem remek barátokra is leltem bennük. 2002-ben szereztem jogi diplomát egy budapesti egyetemen. Azóta jogászként dolgozom, de a zene továbbra sem marad ki az életemből. Az énekléssel magamnak és másoknak is örömet kívánok szerezni.
Gio

1986 augusztusában dőlt el, talán zenei pályán folytathatom amúgy is zenével töltött életem. Egy véletlen kapcsán kerültem hozzáértő és megértő fülek közelébe, akik kimondták az "Amen"-t; "Neked zenélned kell", jobban mondva énekelned. Akkor mint énekes, aki kicsit gitározik vetettem bele magam a próbák sűrűjébe. Közben eltelt 17 év és a mai napig ugyanúgy szeretem az időközben eléggé rögös utakra tévedő zenei szakma szépségét, nehézségeit, intrikáit, sikerélményeit. Szerencsére csak a szépre emlékező típus vagyok,
felsorolva azon helyeket, ahol szerencsém volt fellépni és sikerélményeimet gazdagítani. Budapesti Hotelek, Intercontinental, Belevue Bár (1986-1987). Magyarországi Művelődési, Kultúr-Házak. Első hosszabb Balatoni munka Siófok 1987 csodás nyár, rengeteg ismert zenésszel tudtam találkozni, ami befolyásolta későbbi tevékenységemet és elindult. Külföld ami egy másik kategória és ami sok-sok gyönyörű utazással tarkította életem.
Béti

Gyermekkoromban hegedülni tanultam, majd ifjú éveim alatt zongorázni, de már a könnyű műfajt, melyet azóta is művelek. Számos együttesben játszottam, énekeltem, billentyűztem, szaxofonoztam. Felléptem kül-, és belföldi koncerttermekben, vendéglátóhelyeken, többek között tengerjáró hajókon, szállodákban. (ld. Gio felsorolását is) Több mint öt éve együtt játszom Gioval, akivel hasonló a zenei ízlésünk. Mindketten törekszünk az eredeti előadók
hangzásvilága visszaadására. Szeretem a soult és funkyt, de minden stílusra nyitott vagyok. Célom Annával és Gioval az igényes zenei szórakoztatás, melyről remélem sokan és sokszor meggyőződnek majd.